Hur bygger du upp ditt självförtroende?

Senaste tiden har jag pratat med mängder av personer som saboterar för sig själva genom att bland annat begränsa sig, jämföra sig & slå ned på sig själva. Genom att göra detta har de gått miste inte bara om karriärsmöjligheter, försäljning i deras bolag, vänskaper utan även om sig själva. De lever inte längre livet på deras villkor, utan har satt sig själva åt sidan, och låter istället omständgheterna styra. 

Ofta har vi en medvetenhet om att vi faktiskt förtjänar så mycket mer än detta. Men det kan ändå vara svårt att ta sig ur det. Oftast är bara själva tanken på att ta sig ur det så svårt att greppa, att man ofta ger upp innan man ens har försökt. 

Så här kan vi faktiskt inte ha det! 

Något som är en strimma hopp i detta mörker, är det faktum att det kan bli så mycket bättre. Du kan lära dig älska dig själv, stötta dig själv, leda dig själv till enorma framgångar, om du lär dig att stanna upp och lyssna på dig själv. 

Jag har sett det så många gånger i coachingsamtal. Klienter som kommer in i samtalen med låg röst och känner sig förvirrade och trötta, för att en timme senare lysa av värme och energi, för att de insett hur grymma de faktiskt är! 

Nu har jag samlat mina lärdomar gällande självförtroende från egna erfarenheter, vad som hjälpt tidigare klienter och verktyg från mina utbildningar, i en workbook som jag satt ihop. Den skickar jag just nu ut gratis till alla som signar upp på nyhetsbrevet. Det gör du genom att klicka här! 

Ta hand om dig, 

Emma 

 

Tillbaka till artikeln

Lämna en kommentar