När vi vågar tillsammans

I slutet av januari avslutade jag Nyårsutmaningen som jag ledde för en grupp drivna kvinnor. Under vår avslutningscermoni blev jag helt blown away! Helt tagen av alla de fantastiska transformationer som skett för deltagarna de 62 dagar som utmaningen varade.

Kvinnor som aldrig tidigare reflekterat som nu kommit in i en daglig rutin. Kvinnor som tappat bort sig själva och sina långsiktiga mål under småbarnsåren, som nu öppnat upp sig själva för en hel värld full av möjligheter och spännande äventyr. Kvinnor som satt gränser för sig själva och för omgivningen, och kvinnor som nu snabbare tar beslut för att det är så klart och tydligt för dem vad som egentligen är viktigt. Kvinnor som självsäkert leder sig själva genom vardagen och prioriterar vad de behöver dagligen.

Detta kommer jag leva på länge, det är bränslet som ger mig energi under de dagar de är tufft att vara sin egen chef och jag stöter på motgång efter motgång. Då tänker jag på dessa otroligt modiga kvinnor. Som vågat så mycket mer när vi gör det tillsammans. Det är en helt otrolig kraft vi besitter när vi vågar vara sårbara och möter varandra i våra utmaningar. Ser att de är fler som också upplever samma sak, att vi inte är ensamma utan snarare en del av något så mycket större.

Ibland är allt vi behöver stöd från någon som gått igenom samma sak, någon som lyssnar helhjärtat, eller som vi känner oss riktigt trygga hos. 

Kraften vi besitter tillsammans med andra är helt magisk!

Tillbaka till artikeln

Lämna en kommentar