Välkommen till mina nyheter & artiklar!

Här delar jag mina artiklar om allt mellan himmel och jord som berör självledarskap och personlig utveckling. Jag brinner för att hitta hållbara lösningar som funkar både idag, imorgon och flera år framöver. Och det är inte alltid det lättaste i dagens föränderliga värld! Just därför är mindset och hur vi leder oss själva genom just förändringar grundläggande för oss alla!  

Jag tror inte på att självledarskap behövs endast för dig som vill bli eller redan är chef, utan det är något vi är helt beroende av dagligen, i alla situationer vi stöter på. Oavsett om det handlar om din karriär, dina relationer, dina mål eller relationen till dig själv. För allt detta hänger ihop.

Och vet ni vad det fina är? Att vi sitter på det fantastiska privilegiet att kunna leda oss själva. Vi kan ta ansvar för både våra tankar, känslor och handlingar. Just precis detta jobbar jag med dagligen. Både med mina klienter genom coachande samtal, samt med mig själv. 

Jag kommer ta upp en hel del trender, verktyg och rafflande historier inom självledarskap, personlig utveckling samt coachning. Min förhoppning är att du kan få en tankeställare som också landar i ett agerande. Att du får en tanke som du också omsätter till en handling.

Tveka inte att höra av er om ni har feedback, kommentarer eller frågor! Högt som lågt, så tar jag mer än gärna en dialog med dig!

Ta hand om er, 

Emma 

 

Tillbaka till artikeln

Lämna en kommentar