Snart står vi barfota på gräsmattan!

Jag får alltid en härlig nystartskänsla varje gång vi går in i en ny månad. Jag får den här krispiga känslan av ett helt blankt blad. En ny månad full av möjligheter att skapa något nytt! En månad närmre våren med mer ljus och fågelkvitter för varje dag som går. Och den här känslan av att hela våren och sommaren nu ligger framför oss. 

För mig är mars månad också en möjlighet att sätta intentioner för våren och sommaren. Hinna reflektera över vad jag behöver och vad som är viktigt här och nu. Då ger jag också mig själv rätt förutsättningar för att också planera in det, få med mig familjen eller vännerna och boka den där resan eller nya utmaningen vi drömt så länge ex. Sätta tydliga mål för vad som ska hända i företaget, och boka in saker som gör det enkelt och kul att komma dit. 

En läxa jag lärt mig sen tidigare år är vikten av återhämtning och att lyssna på kroppens behov dag för dag. Jag är en social, nyfiken och glad person som gärna friskt bokar in saker till höger och vänster. Och när ljuset ger energi är det lätt att jag rycks med och vill göra allt på samma gång. Dock vet jag idag att jag också behöver lugna dagar och kvällar där jag kan återhämta mig. Stunder då jag kan fixa i trädgården, ta en kvällsrunda längs sjön eller läsa en bok på altanen.

Snart står vi där barfota på gräsmattan, och då är skönt att ha en plan för vad som gör den stora skillnaden för just dig!

Ta hand om dig, 

Emma 

Tillbaka till artikeln

Lämna en kommentar