Kundrecensioner

HANNA
"Det var en sån lättnad att känna att Emma lyssnade på mig, fick mig att tänka klart mina tankar och faktiskt komma framåt med mina utmaningar som jag hade med att få ihop vardagen. Jag är nu medveten om vilka hinder som kan uppstå i förväg, och kan hitta lösningar proaktivt vilket har gjort mig mindre stressad och mer närvarande både på jobbet och hemma."
MATILDA
"Att ha Emma som coach gav mig möjligheten att ta mig vidare med alla de där sakerna jag vill göra, som jag inte tidigare tyckt jag hunnit med. Nu är det istället just dem sakerna jag prioriterar först, eftersom det får mig att fylla på min energi, utvecklas och ta mer genomtänkta beslut."
MAYA
"Jag anlitade Emma för att jag ville ta nästa steg i min karriär, men var osäker på vad det var och ville ta reda på det. Genom att coachas regelbundet fick jag möjlighet att reflektera och få nya perspektiv som gjorde att jag landade i vad jag ville och fick även stöttning i processen att söka och till slut signa mitt nya jobb. Jag hade inte kommit framåt lika snabbt utan Emmas stöd."